top of page
hd image_edited.jpg

Gros și cremos  Iaurt acasă

Aparat preparare iaurt

Aparatul pentru prepararea iaurtului, Voltmi, ofera sănătate, ofera deliciu, ofera fericire. Iaurtul de casă nu conține aditivi alimentari, sănătoș și hrănitor pentru tine și membrii familiei tale. Puteți încerca diferite arome prin adăugarea de aroma înainte de a prepara iaurtul. De la stiluri grecești, la soiuri cu aromă de fructe, opțiunile tale sunt nelimitate cu acest aparat de iaurt electric.

culori pentru iaurt

Iaurt de casă gata în 3 pași

Pasul 1 - Amesteca 50ml de iaurt proaspat cu aproximativ 700-800ml de lapte proaspat.

Pasul 2 - Porniți aparatul de iaurt Voltmi.

Pasul 3 - Așteptați 8-10 ore, iar iaurtul proaspăt și sănătos este gata.

Cum se utilizează?

Adauga o lingura de iaurt proaspat în interiorul castronului din oțel inoxidabil. Apoi adăugați lapte proaspăt sau lapte praf cu apă în același castron. Se amestecă bine și apoi se acoperă capacul și se conectează la priza. Porniți aparatul și lăsați-l timp de 8-10 ore. După 8-10 ore puteți opri aparatul și iaurtul proaspăt, sănătos și cremos este gata de servire. Puteți adăuga fructe și miere atunci când este gata. Iaurtul făcut astfel este mult mai sănătos și mai nutritiv decât iaurtul comercial.

Beneficii Adăugate

Bun pentru sanitate

Acest aparat de iaurt este bun pentru sănătate, spre deosebire de alte aparate care coagulează laptele, oferindu-ne astfel mai multe probiotice. Iaurtul rezultat astfel este bun pentru piele, creier, ficat, rinichi si sanatatea copilului, deoarece suplimenteaza calciul pentru a ajuta la cresterea sanatoasa a copiilor.

Usor de folosit

Aceast aparat vă ajută să faceți iaurt nutritiv și delicios la domiciliu, fără probleme. Aparatul de inalta rezistenta te ajuta sa iti faci iaurtul preferat in orice moment.

Producător de iaurt. png

Galerie

Informații despre produs

Urmărește un videoclip

Număr model articol: SNJ-001
ASIN: B0BPXZTX2Y
Greutate articol: 200 g
Dimensiuni articol: Lxlxh7,4 x 7,4 x 17,1 centimetri
Componente incluse: bol pentru caș, corp de aparat pentru caș, capac
Culoare disponibilă: verde, roz
bottom of page