top of page
ps5 cooling stand banner image

Stand cooler multifunctional cu incarcare pentru PlayStation 

Fara supraincalzire. Fara pierderi.

Cu ventilatoarele sale puternice de răcire și designul inovator, acest suport de răcire PS5 este un accesoriu obligatoriu pentru jucătorii serioși. Suportul multifuncțional este proiectat pentru PlayStation 5 Ultra HD și edițiile Digital. Dispune de stații de încărcare duble și un ventilator puternic de răcire cu indicatoare LED corespunzătoare. 

De asemenea, are porturi USB 2.0, indicatori LED de încărcare, 12 sloturi pentru jocuri, Screw Storage, cablu USB-C 2 în 1, care păstrează totul în stare impecabilă.

Caracteristici

polotno-removebg-preview_edited.png

Suport de răcire și încărcare multifuncțional pentru PS5

polotno-removebg-preview_edited.png

Dock de încărcare dual sens cu aspirare puternică a căldurii pentru performanțe îmbunătățite ale PS5

Indicatoare LED, slot pentru consolă PS5, 2 stații de încărcare pentru telecomenzi și 12 sloturi pentru jocuri.

Sistem sistematic de răcire cu imbibare de aer

Sistemul de răcire cu aspirație super eficient ajută la îndepărtarea căldurii de la baza PS5 și îl împiedică să rețină căldura în exces după o sesiune lungă de joc. Acest lucru vă oferă caracteristici neîntrerupte, cum ar fi zgomot mai scăzut și 3 viteze diferite, îmbunătățite cu comutator și indicatoare ale ventilatorului, indicatori LED de diferite culori care arată stări diferite. Lumină roșie: viteză mare. Lumină portocalie: viteză medie. Lumină verde: viteză mică

Captură de ecran 2023-04-28 115012_edited.jpg

Caracteristici de siguranță de ultimă generație

ps5 cooling dock

CARACTERISTICA DE SIGURANTA

Stația de andocare de încărcare a controlerului PS5 vă ține pe dvs. și dispozitivele dvs. protejate de supraîncărcare, supraîncălzire, supratensiune și protecție la scurtcircuit.

Captură de ecran 2023-04-17 170801_edited.jpg

CHIP DE PROTECTIE INSTALAT

PS5 se va opri din încărcare cu un volum al bateriei de 70%, datorită cipului de protecție automat încorporat al controlerului PS5.

Captură de ecran 2023-04-17 171553_edited.jpg

Comutatorul de control al ventilatorului din partea stângă poate fi comutat în patru trepte (treaptă rapidă, treaptă de viteză medie, treaptă de viteză mică și treaptă de oprire).

COMUTATOR DE CONTROL VENTILATOR

Captură de ecran 2023-04-28 123034_edited.jpg

Încărcare rapidă și indicator LED cristalin

Acum, încărcați controlerele dumneavoastră duale în mai puțin de 2,0 ore în același timp, utilizând acest suport de încărcare. Calități precum indicatorul de încărcare cu 2 LED-uri care arată starea de încărcare dintr-o privire, lumina roșie se încarcă, lumina albastră este complet încărcată/în standby. Când controlerul este subîncărcat, veți vedea lumina de respirație portocalie în partea din față a controlerului; după ce a fost încărcat complet, ledul de respirație portocaliu se va stinge.

Cablu de încărcare tip Y

Cablul de încărcare de tip Y este furnizat împreună cu acest produs, care poate furniza energie de la două porturi USB 3.0 de pe spatele consolei PS5, nu este necesară o sursă de alimentare suplimentară.

Captură de ecran 2023-04-28 124312_edited.jpg
Captură de ecran 2023-04-28 125147_edited.jpg

Marime universala

  • Această bază este compatibilă cu consolele PS5 CFI-1000A și CFI-1000B.

  • Există 10 sloturi pentru CD-uri și un slot de plasare pentru unitatea de telecomandă pe spatele acestui produs, unde utilizatorii pot plasa 10 cutii pentru CD-uri de jocuri preferate.

  • Comutatorul de control al ventilatorului din partea stângă poate fi comutat în patru trepte (treaptă rapidă, treaptă de viteză medie, treaptă de viteză mică și treaptă de oprire).

bottom of page