top of page
Aura-2.0-new-banner-color-change.jpg

Aura Air Purifier 2.0

All-in-one Air Purifier For Car

Ucide 99,9% bacterii, viruși și amp; Germeni.

Purificatoarele de aer Voltmi captează și ucid bacteriile și virușii prin efecte electrostatice și de oxidare. De asemenea, sterilizează aerul cu lumină UV, eliminând poluanții, iritanții și alergiile prin eliminarea particulelor care cauzează aceste probleme.

aura-2.0-visual-3.jpg

Caracteristici cheie

air.png

Indicatorul LED unic AQI afișează calitatea aerului din zona înconjurătoare.

gas.png

Filtrul de carbon activ cu ochiuri mari absoarbe eficient gazele nocive.

virus.png

Prindeți și ucideți bacteriile și virușii prin proces electrostatic și oxidativ.

Afișaj digital inteligent

Aura-2.0-Visual-2.jpg

The air purifier features LED displays on the top, allowing users to activate and deactivate functions based on air quality, as determined by the AQI on Aura 2.0.

Smart Detection of Air Quality : The Voltmi Aura 2.0 is equipped with a unique AQI Indicator LED Display which shows the Air Quality in your surrounding. Good Air Quality (0-50), Satisfactory Air Quality (51-100), Moderately Polluted (101-200).

Purificator All-In-One pentru mașină

Sterilizarea UV îndepărtează eficient ionii necurați din aer, reducând febra, durerile de cap și iritațiile oculare cauzate de tablete, telefoane mobile și televizoare. Dispune de un ventilator de înaltă calitate, cu zgomot redus, asigurând o conducere silențioasă cu perturbări minime, cu niveluri de zgomot sub 30 dB.

Aura-2.0-Visual-1.jpg

Instalare

Instalare

1685154053200.jpg

1. Puteți plasa dispozitivul în suportul pentru pahare din partea din față sau din spate a mașinii.

2. Conectați ștecherul de alimentare la portul de intrare de alimentare al purificatorului de aer și apoi introduceți cablul în fanta pentru cablu. Apoi, conectați-vă la sursa de alimentare. Instruire.

3. Dispozitivul pornește automat în timp ce alimentarea este pornită, intră în modul de detectare automată. După ce senzorul se încălzește timp de 2 minute, ecranul digital al calității aerului se va afișa în timp real în funcție de calitatea curentă a aerului, iar întregul dispozitiv se oprește automat în timp ce se oprește.

bottom of page